неділя, 8 листопада 2015 р.

Г. Корбан вважає "УКРОП" перспективною партією

Лідер “Українського об’єднання патріотів — УКРОП” Г.Корбан заявив, що “УКРОП” це єдина партія за всю історію в країні, яка з’єднала захід, схід, південь і північ України, передає УНН.
“Я вважаю, що в Україні з’явились перші паростки дійсно незалежної судової влади. Ми всі знаємо, що на суди традиційно у нашій країні — особливо в рамках політичних процесів — завжди здійснювався тиск. Те, що відбулось, вірогідно, переламало ситуацію, і адвокати довели свою правову позицію в суді”, — сказав Г.Корбан.
При цьому лідер “УКРОПу” впевнений, що запобіжний захід у вигляді домашнього арешту є надмірним і нагадав, що раніше говорив, що не збирається нікуди їхати з країни.
“Очевидно, комусь дуже хотілось обмежити мою свободу, її не змогли обмежити за допомогою арешту, її поки що обмежили за допомогою домашнього арешту”, — заявив лідер “УКРОПу”.
Г.Корбан також сказав, що його домашній арешт, найшвидше, буде оскаржено захистом. Окрім цього, за його словами, незважаючи на домашній арешт, він продовжує працювати, ведеться підготовка до партійного з’їзду, який планувався ще до його затримання.
“На ньому зберуться всі ті депутати (близько тисячі осіб — Ред.) зі всієї України, які пройшли у місцеві ради. Наша партія пройшла, по суті, від Закарпаття до Старобільської районної ради Луганської області — це єдина партія за всю історію в країні, яка з’єднала захід, схід, південь і північ України”, — підкреслив Г.Корбан.
Як відомо, 31 жовтня правоохоронцями було затримано Г.Корбана. Генеральна прокуратура України оголосила йому про підозру, зокрема, у створенні злочинного угруповання.
Засідання суду з п’ятого по шосте листопада тривало упродовж 21 години.
Нагадаємо, 6 листопада суд у справі Г.Корбана прийняв рішення про домашній арешт підсудному, строком на два місяці — до 31 грудня 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар