неділя, 8 листопада 2015 р.

Депутати мають працювати, як раби на галерах - Ю.Луценко

Голова фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко  заявив, що переконаний у тому, що наступного року Верховна Рада має продемонструвати плідну роботу, а Парламент має працювати як раби на галерах, передає УНН.
“Ми готові виграти дострокові президентські вибори. Ми готові виграти і парламентські вибори. Останні місцеві вибори показали, що “БПП” виграла у двох третинах областей. Але ціна цього питання — більше мільярда гривень і півроку чергової політичної тріскотні замість роботи”, — зауважив політик.
На переконання Ю.Луценка, цей склад парламенту має відпрацювати витрачені на нього народні кошти.
“Бодай наступний рік парламент має працювати як раби на галерах. Це його зобов’язання”, — вважає народний депутат.
Голова фракції “БПП” звернув увагу на те, що на місцевих виборах виборці не доручили жодній політичній силі всієї повноти влади. А заяви про можливий вихід з коаліції певних партій Ю.Луценко назвав хлоп’яцтвом.
“Ті, хто заявляють і торгуються за вихід — або не розуміють ціну питання для країни в її нинішньому стані, або ж захищаються від імовірних кримінальних справ проти певних депутатів. Такі обранці щонайперше і збираються в опозицію. У мене немає даних про певні персони, але з досвіду можу сказати: в опозицію рвуться ті, за ким “горять мости”, — підкреслив політик.
Як відомоj, 7 листопада політолог, директор компанії Berta Communications Тарас Березовць заявив, що багато фракцій шукають шляхи розвалити коаліцію та переформатувати уряд.
За словами політтехнолога “Батьківщина” сьогодні не буде виходити з коаліції, поки не побачить перспектив дострокових виборів ВР. Швидше за все, вона буде перебувати всередині і використовувати ситуацію для критики.

Немає коментарів:

Дописати коментар