неділя, 8 листопада 2015 р.

Тимошенко далі піариться на зниженню тарифів?

Голова фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко  заявила, що буде домагатись зниження тарифів.
За словами політика, “Батьківщина” домагатиметься того, щоб, по-перше, ціна на газ була не більше, ніж для промисловості, по-друге, щоб обсяги пільгового газу були збільшені вдвічі і, по-третє, щоб був ухвалений закон про ренту на газ, що призведе до зниження тарифів.
Ю.Тимошенко зазначила, що один з керівників НАК “Нафтогаз” України в інтерв’ю повідомив про встановлення ціни на природний газ для промисловості на рівні 5738 гривень за тис. кубометрів, а для населення залишили вартість у 7188 гривень. “Ми наполягаємо на тому, щоб людям поставили ціну на газ не більше, ніж для промисловості”, — додала політик.
Лідер партії також наголосила на необхідності збільшувати з 200 куб. м до 400 куб. м. обсяги пільгового газу для людей, будинки яких обладнані котлами.
Окрім того, Ю.Тимошенко висловила сподівання, що у вівторок буде остаточно ухвалений закон про зниження ренти на газ українського видобутку, що також призведе до зменшення тарифів для людей. “Це означає, що на 20,4% знизяться ціни на газ для людей і тарифи на тепло. Все одно ціна може бути від 2500 грн і менше за кубометр”, — додала народний депутат.
За словами Ю.Тимошенко, “Батьківщина” й надалі боротиметься за зниження тарифів, незважаючи на те, що на місцевих виборах люди підтримали “партію влади”, яка складається з “БПП”, “Народного фронту” та “Удару”.
“Перше місце на місцевих виборах посіла партія влади — спільне об’єднання “БПП”, “Народного фронту” та “Удару”. Якщо вони посіли перше місце, це означає, що люди поділяють ту політику, вони розуміють, чому тарифи завищені, чому заморожені пенсії і зарплати, чому гривня впала”, — зауважила політик.
Ю.Тимошенко також наголосила, що “партія “Батьківщина” підніматиме разом із місцевими радами хвилю тиску на уряд і буде всіма силами намагатися примусити їх зменшити тарифи”.

Немає коментарів:

Дописати коментар